Şişme Mont Kombinleri Yaparken Dikkat Etmeniz Gereken 5 Nokta

14 Nisan 2023
Şişme Mont Kombinleri Yaparken Dikkat Etmeniz Gereken 5 Nokta

Şişme mont kombini yapılması zor olduğu düşünülen bir parça olsa da özellikle soğuk kış günlerinin en sevilen giyim ürünlerinden biridir. Bunun yanı sıra dikkat edeceğiniz çeşitli etkenler sayesinde oldukça şık ve havalı şişme mont kombinleri yapabilirsiniz. Bunun için yalnızca çeşitli etkenlere de dikkat etmeniz önerilmektedir.

Kış aylarında giyim ürünleri için yapılan tercihler havalı ve şık olmasının yanı sıra kötü hava şartlarından koruyucu özelliklere de sahip olması gerekecek şekilde yapılmalıdır. Aksi halde soğuk havalardan etkilenebilir ve dışarıda vakit geçirirken birçok farklı sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu noktada giyim sektörünün son yıllarda en çarpıcı ürünlerinden biri haline gelen şişme mont modellerinin hem tarz hem de konforlu olmanız için en iyi seçeneklerden biri olduğunu dile getirmek mümkündür.

Tarzınız İçin Uygun Şişme Mont Modelini Seçin

Tarzınız İçin Uygun Şişme Mont Modelini Seçin

Soğuk kış ve sonbahar aylarında yaygın olarak tercih edilen şişme montlar birçok farklı materyal ile üretiliyor olabilir. Ekstra yalıtımlı, su geçirmez ya da hafif gibi farklı özelliklere sahip olan şişme mont modelleri bunun yanı sıra birbirinden farklı tasarımlara sahiptir. Bu doğrultuda şişme mont kombinlerinize için tercih edeceğiniz modeli günlük tarzınıza uygun olması gerekir.

Uzun, kısa, hafif ya da kalın gibi farklı modellere sahip olan şişme mont modelleri arasından yapacağımız tercih tarzınız için uygun olursa kombin yapmanız çok daha kolay olacaktır.

Vücut Tipiniz İçin Uygun Modele Karar Verin

Şişme mont alırken dikkat edilmesi gerekenler arasında bulunan bir diğer önemli etken ise mutlaka vücut tipiniz için uygun olan modelden yana tercih yapmanız gerektiğidir. Farklı uzunluk ve tasarım özelliklerine sahip olan şişme montlar her vücut tipi için farklı bir görüntü elde edilmesini sağlar. Bu doğrultuda hem konforunuz hem de vücut tipiniz için uygun bir modelden yana tercih yapmak kış boyu büyük bir keyif içerisinde giyebileceğiniz bir monta sahip olmanızı sağlayacaktır.

Renk Tercihini Gündelik Tarzınıza Uygun Olacak Şekilde Yapın

Erkek şişme mont denildiğinde birçok kişinin aklına yalnızca siyah gibi koyu renklerde üretilmiş olan mont modelleri gelmektedir. Ancak moda sektörünün her geçen gün gelişiyor olması tek renk kıyafet seçeneklerinin geride kalmasını sağlamıştır. Günümüzde erkekler için üretilmiş şişme mont modellerinin birçok farklı renge sahip olduğunu dile getirmek mümkündür.

Şişme mont modelleri arasından renk tercihi yapmaya çalışırken mutlaka gündelik olarak tercih ettiğiniz renkleri göz önünde bulundurmalısınız. Eğer siyah ya da beyaz gibi renklerin haricinde daha renkli bir tarza sahip olduğunuzu düşünüyorsanız yeşil, mavi ya da turuncu gibi farklı bir renkte şişme montu tercihi yapabilirsiniz.

Pantolonlar ve Kotlar ile Şişme Montlarınızı Öne Çıkartın

Şişme montları kombin yapmak birçok kişi için oldukça zor görülse de dikkat edeceğiniz çeşitli faktörler sayesinde tamamen kolay hale getirebilirsiniz. Eğer vurguyu mont ile yapmak istiyorsanız büyük ve kaba olarak tabir edilen, uzun şişme montlardan yana tercih edebilirsiniz.

Bu gibi montlar ile tercih etmeniz gereken alt giyim ürünü ise tek renk bir pantolon veya kot olmalıdır. Böylelikle asıl parçanın montunu olduğunu gösterebilirsiniz.

Şişme Mont Kombinlerinde Ayakkabıyı Geri Plana Atmayın

Şişme montlar Kaban gibi diğer mont seçeneklerinden farklı olarak daha iddialı bir görüntüye sahip olan parçalardır. Şişme mont kombinleriniz esnasında ayakkabıyı kesinlikle geri plana atmamalısınız. Uzun ve kaba bir şişme mont modeliyle kalın tabanlı askeri postalları birlikte kombinleyebilirsiniz. Böylelikle şişme mont üzerinizde çok daha güzel gözükecek ve bu durum havalı bir tarza sahip olmanızı sağlayacaktır.

Dolayısıyla farklı şişme mont kombinleri nasıl yapılır sorusuna birçok farklı yanıt verilebilir. Kış aylarında boyunlu kazak ya da erkek sweatshirt ile kombinleyebileceğiniz şişme montlarımızı sonbahar aylarının serin akşamlarında basic bir t-shirt ile de kombinler yapabilir ve oldukça çarpıcı bir tarza sahip olabilirsiniz.

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.