Yazın Serin Tutan Pantolonlar

10 Ağustos 2020
Yazın Serin Tutan Pantolonlar

Yaz ayları, insanların rahat ettiği ve daha rahat kıyafetlerin tercih edildiği bir dönemdir. 

Keten ve pamuk karışımlı serin tutan dokuma kumaş pantolonlar bu aylar için idealdir.

Erkek Spor Pantolon

Düz kesim atletik pantolonlar, belden geniş, bileğe kadar uzanan klasik bir görünüme sahiptir. Tüm gün boyunca daha konforlu olmanızı sağlar. Yazlık spor pantolon, ince kumaşlı ve vücudun esnekliğine uyum gösteren pantolon modelidir.

Keten Pantolon

Yaz ayları için, akla ilk gelen seçeneklerden biri erkek keten pantolon ürünleridir. Keten pantolonlar oldukça pratik ve havalıdır. Yaz aylarında ketenin en önemli faydası, hava alma özelliğidir.

·  İplik sayısı: Düşük iplik sayısı ve nemi emmesi sayesinde vücudu serin tutar ve vücut çevresinde hava akışının olmasını sağlar.

·  Karışık kumaş ketenler: Özellikle keten karışımlı pantolonlar da kırışık keten kumaşlardan kurtulmanın bir yoludur. Ketenlerin içine katılan pamuk ya da polyester ise, kumaşın daha hızlı kurumasını sağlamaktadır.

 

Keten pantolonlar, geçirdiği revizyonlar sayesinde, rahat oturuş sağlarken, ofiste rahat kullanabileceğiniz ya da sahil kenarında serin kalarak günü geçirebileceğiniz bir konfor sağlamaktadır.

Kanvas Erkek Pantolon

Kanvas erkek pantolon, rahat ve geniş vücut şekline uygun olması dolayısıyla oldukça avantajlı bir erkek pantolon modelidir. Tişörtle ya da Küba yakalı bir gömlek ya da triko ile kombinlenebilir olan bu pantolon modeli, yaz aylarında rahat hareket etmenize de olanak sağlayacaktır.

 

Pileli Erkek Pantolon

Yazlık erkek pantolon modelleri arasında tercih edilebilecek bir diğer pantolon modeli ise, büzgülü erkek pantolon modelleridir. Örme polo ya da Küba yaka gömleklerle oldukça uyum sağlayan, popüler bir pantolon modelidir.

Pileli pantolonlar, genel olarak geniş bacaklı modellerdir.

 

Chino Erkek Pantolon

Chino pantolonlar, streç kemerlere sahiptir. Kırışık tutmayan ve konforlu olan Chino erkek pantolon stili, hareketlerinizde kolaylık sağlarken, kumaş ter tutmadığı için, oldukça konforludur.

Yumuşak ve dayanıklı kumaştan üretilen Chino pantolonlar, pamuk, polyester ve elastan karışımı malzemeden imal edilmektedir. Vücudunuzla uyum sağlayan ve her hareketinizde size kolaylık sağlayan pantolonlar, yaz aylarında nem tutmayan yapısıyla rahatsız etmez ve serin tutar.

Erkek Kargo Pantolon

Erkek yazlık kargo pantolon modellerinin, kıvrımlı bir bel için ipli bağlarla kullanılabilen modelleri ve daha büyük cepli modelleri vardır. Özellikle toprak rengi kargo pantolonlar, 2020 modasında kesin dönüş yaparken, büyük boy bir tişörtle kombinlenerek, daha salaş ve rahat bir görünüm elde edilebilir.

Son derece konforlu ve dayanıklı olan kargo pantolonlar, açık havada giymek için de oldukça idealdir. Birden fazla cebe ve fermuarlı göze sahip olan kargo pantolonlar, birçok eşyayı da üzerinde taşıma kolaylığı sağlar.

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.