Takım Elbise Altına Bot Giyilir Mi?

19 Kasım 2020
Takım Elbise Altına Bot Giyilir Mi?

Özellikle kış aylarında erkeklerin aklına en çok gelen sorulardan biri “takım elbise ile bot giyilir mi?” sorusudur. Yıllar boyunca takım elbise ile giyilmesi uygun olan ayakkabı klasik tarzda ayakkabılar olarak kabul görmüş olsa da, günümüzde çıkan pek çok moda trendi ile birlikte birçok şey kabul edilebilir hale gelmiştir. Takım elbise ile bot giymek de bunlardan biridir. Elbette renk ve model olarak doğru seçim yapıldığında, takım elbise ile bot giymekte hiçbir sakınca olmayacaktır. 

Takım elbise ile spor ayakkabı gibi farklı model ayakkabıların kombinlendiği günümüzde, takım elbisenizin altına bot giymeniz abes kaçmayacaktır. Fakat bunun için doğru bot modelini tercih etmeniz gerekmektedir. Hatemoğlu, takım elbiseniz ile tercih edebileceğiniz farklı bot modellerini sizler için listeledi. Hemen listemize göz atmaya ve daha sonra da sitemizdeki bot modellerini incelemeye ne dersiniz?

1- Chelsea Botlar

Takım elbiseniz ile tercih edebileceğiniz bot modellerinden biri chelsea botlardır. Özellikle son senelerde pek çok kişide görmeye alışık olduğumuz chelsea botlar, kullanıldığı kombine hem spor hem de klasik bir hava katabilir. Takım elbisenize uygun renkte tercih ettiğinizde ise sizi ortamdaki en şık kişi haline getirecek olan chelsea botlar, özellikle parlak ve koyu renklerde tercih edildiğinde takım elbiselerinizin vazgeçilmez bir parçası haline gelecek.

2- Chukka Botlar

Yıllardır pek çok kombinin tamamlayıcısı olan vazgeçilmez chukka botlar, süet yapıları ile takım elbisenize daha “casual” bir hava katacaktır. Chukka botları takım elbisenizin rengine uygun olacak şekilde ister koyu ister açık renkte tercih edebilirsiniz. Daha koyu renkler görünüşünüze daha ciddi bir hava katacakken, açık renklerde tercih ettiğiniz chukka botlar daha günlük bir görünüme sahip olmanızı sağlayacaktır. 

3- Analin Deri Bot

Analin deri botlar, klasik ve şık görünüşleri ile takım elbisenizi soğuk kış günlerinde en iyi şekilde tamamlayacak bot türlerinden biridir. Kış aylarında bot tercih ederken ayakkabının rahatlığına da bir o kadar önem veririz. Eğer siz de kış aylarında hem sizi soğuklardan koruyacak hem de rahat bir bot almak istiyorsanız, analin deri botları tercih etmelisiniz. Çünkü analin deri, oldukça rahat ve narin bir yapıya sahiptir. Böylelikle ayağınızda bot olduğu bile anlamayacak, takım elbiseniz ile olan şıklığınızı ise sürdürmeye devam edeceksiniz.

Yukarıda bahsettiğimiz 3 bot modeli takım elbiseniz ile hiç çekinmeden kombinleyebileceğiniz bot modelleridir. Özellikle kış aylarında takım elbise altına bot giyilir mi sorusuyla boğuşan herkese cevap olacak bu botların yüzlerce farklı modeline Hatemoğlundan ulaşabilirsiniz.

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.