Robert Pattinson’ın Stili Hakkında Her Şey

04 Eylül 2020
Robert Pattinson’ın Stili Hakkında Her Şey

Bir zamanların Edward Cullen’ı şimdilerin ise yeni Batman’i, Robert Pattinson son zamanlarda yer aldığı The Lighthouse ve Tenet gibi yapımlarla da adından çokça söz ettirmekte. Dikkatleri üzerine topladığı bir başka nokta ise, katıldığı gala, kırmızı halı, ödül töreni ve hatta günlük hayatında bile tercih ettiği giyim tarzı. Öyle ki, resmi durumlarda çok başarılı takım elbise tercihleri yapmasının yanında, günlük hayatında smart-casual ve spor giyim tarzlarını da çok iyi bir şekilde harmanlayarak güçlü kombinlerle karşımıza çıkıyor. Eğer siz de dünyaca ünlü yıldızın giyim tarzını beğeniyor ve onun gibi giyinmek istiyorsanız, Hatemoğlu sizin için detaylı bir şekilde anlattı.

1- Farklı Şeyler Denemekten Kaçınmıyor

Robert Pattinson, gala ve davetlerde bile klasik bir takım elbisenin dışına çıkmaktan hiç çekinmiyor. Örneğin, Dior 2020 Sonbahar/Kış defilesinde deri bir ceket ve Dior x Air Jordan ortaklığıyla üretilmiş Air Jordan spor ayakkabıları ile katılmıştı. Başrolünde yer aldığı High Life filminin galasına ise eşofman takımını, takım elbise ceketi ile kombinlemiş bir şekilde karşımıza çıkmıştı. 56. New York Film Festivaline katıldığı kombinle ise yine tüm dikkatleri üzerine toplamıştı; çünkü kombini takım elbise ceketi ve uzun bir şorttan oluşmaktaydı. Her ne kadar, klasik bir görünümü bile oldukça iyi taşısa da, Robert Pattinson, her kombinine farklı bir dokunuş eklemeyi ve kombini klasikten oldukça uzak bir noktaya taşımayı asla ihmal etmiyor.

2- Bere Olmadan Asla

Robert Pattinson’ın günlük hayatında en çok tercih ettiği parçalardan biri ise bereler. Diğer şapka tarzlarını da sıklıkla kullansa da, bereye olan eğilimi çok daha fazla. Özellikle kış aylarında Robert Pattinson’ı sürekli farklı renk ve modellerde berelerle görüyoruz. Bazen kombinine uyan renklerde, bazen ise kombinine farklı bir hava katacak uç renklerde bereleriyle Robert Pattinson her zaman şıklığını korumaya devam ediyor!

3- Her Zaman ve Her Yerde Güneş Gözlüğü 

“Kim güneş gözlüğü takmaz ki?” dediğinizi duyar gibiyiz. Robert Pattinson için durum biraz farklı, çünkü o güneş gözlüğünü sadece güneşli havalarda değil gece bile takarken görülebiliyor. Bunun sebebi ise magazinlerden kaçmak değil, sadece güneş gözlükleri Robert Pattinson’ın tarzının büyük bir parçasını oluşturuyor. Her zaman farklı model bir güneş gözlüğüyle gördüğümüz Robert Pattinson’a hepsi çok yakışıyor, çünkü kendi yüz tipine en uygun modelleri tercih ediyor.

4- Saç Modelini Değiştirmekten Çekinmiyor

Her ne kadar Robert Pattinson’ın imzası gibi olan ünlü bir saç modeli olsa da, farklı saç modellerini denemekten de hiç çekinmiyor. Onu çoğunlukla uzun saçla görmeye alışık olsak da, üç numara saç tıraşı ve hatta arkası tamamen kazıtılmış, geri kalan tarafları ize uzun bırakılmış saç modeliyle bile gördük. Ayrıca, sakal modelini de değiştirmeyi seven Robert Pattinson, sinek kaydı tıraş, top sakal, kirli sakal gibi pek çok farklı sakal modelini de gayet güzel bir şekilde taşıyor.

5- Bollukta Huzur Var

Robert Pattinson’ın kıyafetlerinde çokça tercih ettiği bir başka nokta ise bol yani oversize ürün kullanımı. Tabii hem uzun boylu olması hem de fit bir vücuda sahip olması ona bu kıyafetleri giyme konusunda bir avantaj sağlamıyor değil. Fakat, bundan daha önemli olan bir nokta ise, giydiği kıyafetleri öyle büyük bir özgüvenle taşıyor ki, yakışmaması mümkün olmuyor! Onu kendi bedeninden iki beden büyük pantolonla ya da ceketle gördüğümüzde bile asla rüküş bulmamamızın sebebi de bu; kendine olan güveni!

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.