Pantolon Kesimleri ve Türleri

12 Ekim 2020
Pantolon Kesimleri ve Türleri

Günlük hayatta en çok tercih edilen giyim parçalarından biri pantolonlardır. Özellikle erkek giyimde, iş hayatı, resmi davetler, hafta sonu ve arkadaşlarla yapılan etkinlikler gibi hemen hemen her durumda tercih edilen bir parça olan pantolonlar, farklı durumlarda farklı şekillerde kombinlenebilir. Tercih etmeniz gereken pantolon kesimi ve türü, giyeceğiniz mekana bağlı olduğu gibi vücut tipinize de bağlıdır. Bu yüzden pantolon tercihinizi kendi beklentileriniz ve vücut ölçülerinize en uygun şekilde yapmalısınız. Doğru pantolonu seçtiğinizde tüm bakışları üzerinize toplayacak ve bulunduğunuz ortamda en şık kişi olacaksınız. Eğer pantolon kesimleri hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız, yazımızı okumaya devam edin.

1- Chino Pantolonlar

Chino pantolonlar, hemen hemen her durum ve etkinliğe uyum sağlayabilirler. Eğer kumaş pantolonlardan hoşlanmıyorsanız fakat yine de şık ve klasik bir görünüm elde etmek istiyorsanız, chino pantolonları tercih edebilirsiniz. Arkadaşlarınızla katılacağınız kafe, sinema ya da alışveriş gibi etkinliklerde de tercih edebileceğiniz chino pantolonları, spor parçalarla kombinleyerek daha casual bir görünüm de elde edebilirsiniz. Resmi etkinliklerde lacivert ve siyah gibi daha koyu renklerini kullanabileceğiniz chino pantolonların bordo ve krem gibi renklerini de günlük hayatınızda tercih edebilirsiniz.

2- Slim-Fit Pantolonlar

Dar paça pantolonlara benzer fakat daha resmi bir model olan slim-fit pantolonlar, özellikle son yıllarda erkek giyimde oldukça fazla tercih edilmeye başlanmıştır. Slim-fit pantolonlar, hem modern hem de klasik bir görünüm yaratarak şıklığınıza şıklık katar. Ofiste, düğünlerde, resmi etkinliklerde tercih edebileceğiniz slim-fit pantolonlar, beraberinde kullandığınız parçalara bağlı olarak daha klasik ya da daha modern bir görünüm elde etmenize yardımcı olurlar. 

3- Regular Fit Pantolonlar

Daha iri ve kilolu erkeklerin tercih edebileceği regular fit pantolonlar, rahatlığı ön planda tutan erkekler için de oldukça uygundur. Slim fit pantolonlardan farklı olarak kesimi dar olmayan ve biraz daha geniş bir kalıba sahip olan regular fit pantolonlar, erkek giyimde en çok tercih edilen pantolon modellerinden biri olup bedene uygun olarak seçildiğinde ve doğru parçalarla kombinlendiğinde oldukça şık bir görünüm elde edilmesine yardımcı olur. Hem klasik hem de casual modelleri bulan regular fit pantolonları ofis ve düğün gibi resmi durumların yanı sıra günlük hayatınızda da tercih edebilirsiniz.

4- Kısa Paça Pantolonlar

Özellikle son yıllarda moda olan kısa paça pantolonlar, vücut ölçülerine uygun olarak seçildiğinde oldukça havalı görünmenizi sağlarlar. Kısa paça pantolonları beraberinde kullandığınız ürünleri dikkatli bir şekilde seçerek hem resmi durumlarda hem de günlük hayatta kullanabilirsiniz. Deri ceketle kombinleyerek sert bir görünüm yaratabileceğiniz kısa paça pantolonları blazer ile kombinleyerek resmi, renkli, eğlenceli ve desenli çoraplarla kombinleyerek ise daha günlük bir görünüm elde elde edebilirsiniz. 

Yukarıda bahsedilen pantolon türlerini ve çok daha fazlasını Hatemoğlu’nda bulabilirsiniz. Yıllardır pek çok erkeği şıklık yarışında en ön sıralara taşımış olan Hatemoğlu, sektördeki bilgisi ve hakimiyetiyle, en güzel pantolonu seçmenize ve bulunduğunuz her ortamdaki en şık kişi olmanıza yardımcı olmayı amaçlıyor. Hemen Hatemoğlu’nda yer alan pantolonlara göz atın. 

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.