Her Sezon 5 parça (Sonbahar Kış)

02 Aralık 2020
Her Sezon 5 parça (Sonbahar Kış)

Her sene indirimler, yeni modaların çıkması ve birbirinden farklı sebepler ile onlarca yeni ürün satın alıyoruz fakat bu ürünlerin çoğunu birkaç kereden fazla giymiyoruz. Dolabımızın bir köşesinde giyilmeyi bekleyen ve olduğu yerde eskiyen bu ürünler aslında tüketim çılgınlığının bir sebebi. Hatemoğlu olarak, sürdürülebilir moda yaklaşımını uygulamak bizler için oldukça önemli. Bu yüzden, #HerSezon5Parça akımını benimsemiş durumdayız. Yani, her sezon yalnızca 5 parça alarak oldukça şık ve yıllarca kullanabileceğiniz ürünlerle dolu bir dolap yaratabilirsiniz. Peki, #HerSezon5Parça akımı, bu sezon için hangi 5 parçayı öneriyor? Gelin birlikte inceleyelim.

1- Palto

Kış sezonlarının vazgeçilmez bir ürünü olan paltolar, şık bir görüntü yakalamanıza yardımcı olurken bir yandan da sizi sıcak tutuyor. Gri, siyah, kahverengi, vizon ya da lacivert gibi pek çok renk seçeneği olan paltolar arasında kombinlerinize ve zevkinize en uygun olan rengi seçerek yıllarca kullanabilirsiniz. Hem klasik hem de modern kombinlerinizle giyebileceğiniz paltonuzu yıllar boyunca kullanmaya hazır olun. 

2- Bot

Botlar, kış aylarında en çok ihtiyaç duyulan ürünlerden biridir. Zorlu ve soğuk kış aylarını en rahat şekilde geçirmenize yardımcı olacak bot seçimi yanlış yapılırsa hem ayaklarınıza rahatsızlık verebilir hem de kış aylarının eziyet gibi geçmesine sebep olabilir. Bu yüzden bot alışverişinizi güvenilir markalardan yapmalısınız. Yüksek kaliteli botlarınız her zaman ilk günkü görünümünü ve performansını koruyacaktır. Ayrıca, titizlikle tercih ettiğiniz ve güvenilir bir markadan satın aldığınız botlarınızı yıllar boyunca giyebilirsiniz. 

3- Pantolon

Pantolonlar kumaş, kot, kanvas, kadife, keten gibi pek çok farklı türe sahiptir. Kot pantolon ise özellikle günlük hayatın ve casual giyimin kurtarıcısı gibidir. Hafta sonu gezilerinden arkadaş buluşmalarına, iş hayatından çeşitli etkinliklere pek çok farklı yerde kullanabileceğiniz kot pantolonunuz ayrıca kaliteli bir markadan satın alındığında yıllarca ilk günkü görüntüsünü koruyacaktır. Her erkeğin dolabında mutlaka bulunması gereken kot pantolonunuz sadece bu sezonun değil her sezonun kurtarıcısı olacak. Günlük hayatta tercih edebileceğimiz kot pantolonumuz tamam, peki ya daha resmi etkinliklerde ne tercih edeceğiz? Cevap basit, kumaş pantolon. Kumaş pantolonlar erkeklerin özellikle resmi etkinliklerde yıllardır tercih ettiği pantolon modellerinden biridir. Klasik kombinlerinizin önemli parçalarından biri olan kumaş pantolon tercihinizi doğru bir şekilde yaparsanız, pantolonunuzu dilediğiniz her etkinlikte ve yıllar boyunca giyebilirsiniz. Hatemoğlunda birbirinden farklı ve birbirinden şık yüzlerce kumaş pantolon sizleri bekliyor. Eğer sadece tek bir pantolon satın almak istiyorsanız, günlük hayatınızdaki giyim tarzınıza ve en çok tercih ettiğiniz parçalara uygun pantolon türünü seçmelisiniz.

4- Triko

Kış aylarında en çok tercih edilen parçalardan biri de trikolardır. Hem gömleklerle birlikte hem de tek başına kullanabileceğiniz trikolar, sizi hem kışın soğuktan korurken hem de kışın da şıklığınızı korumanıza yardımcı olacak. Ayrıca, trikolar hem resmi hem de günlük kullanıma uygundur. Yani trikoları bir iş toplantısında tercih edebileceğiniz gibi, arkadaşlarınızla dışarı çıkarken de kullanabilirsiniz. Hatemoğlundan alacağınız triko yıllarca şıklığınızı korumanıza yardımcı olacak ve tüm kombinlerinizin tamamlayıcısı haline gelecek. 

5- Gömlek

Erkek giyiminin vazgeçilmez parçalarından biri de gömleklerdir. Beraberinde kullanıldığı parçalara bağlı olarak hem klasik hem modern, hem günlük hem de resmi etkinliklerde kullanılabilecek olan gömlekler birbirinden farklı pek çok modele sahiptir. Slim fit ya da klasik, kareli, çizgili ya da beyaz, uzun kollu, kısa kollu, hakim yakalı, saten ya da keten… Bunlar pek çok gömlek çeşidinden sadece bazılarıdır. Siz de kendi hayatınızda genel olarak tercih ettiğiniz kombinlerinize bağlı olarak gömlek seçiminizi yapabilirsiniz. Örneğin, daha çok resmi etkinliklere katılan ve klasik kombinler tercih eden biriyseniz, beyaz, uzun kollu ve klasik bir gömlek tercih edebileceğiniz gibi günlük hayatında gömlek giymeyi tercih eden ve daha modern bir giyim tarzına sahip olan biriyseniz, kareli, çizgili desenli ya da slim fit gömlekleri tercih edebilirsiniz. Doğru gömlek seçimi yaptığınızda bu ürünü dilediğiniz her yerde, her zaman ve uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. 

Yukarıda bahsettiğimiz ürünler özellikle bu sezon için bizim önerdiğimiz olmazsa olmaz 5 parçadır. Unutmayın, her sezon yalnızca 5 parça satın alarak yıllarca şıklığınızı koruyabilirsiniz

BUSİNESS CASUAL VE SMART CASUAL GİYİM TARZLARI

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.