Erkek Gömlek Kesimleri ve Modelleri

30 Eylül 2020
Erkek Gömlek Kesimleri ve Modelleri

Erkekler için gömlekler büyük önem taşır. Toplantılardan düğünlere, günlük hayattan resmi davetlere kadar her yerde tercih edilebilecek gömlekler, kombine bağlı olarak kişiye resmi ya da spor bir hava katabilir. Aynı zamanda, erkek giyimde bir o kadar da kurtarıcı rolü oynayan gömlekler, farklı modellere ve kesimlere sahiptir. Herkesin favori gömlek modeli farklı olabileceği gibi, herkese yakışan gömlek modeli de farklı olabilir. Hatemoğlu’nda birbirinden farklı ve şık gömlek modelleri bulabilir ve dilediğiniz ürünü güzel bir kombinle birleştirerek tüm dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Gömlek modelleri hakkında daha fazla bilgi almak isteyen herkesi yazımızın devamını okumaya davet ediyoruz. 

1- Klasik Gömlek

Adından da anlaşılacağı üzere “klasik” olan bu gömlek, özellikle takım elbise ve ceketlerin içine en çok tercih edilen gömlek çeşididir. Slim fit kesime göre biraz daha bol, hatları belli etmeyen, bedene oturmayan bir kesimi vardır. Kendi bedeninize ve boyunuza uygun bir seçim yaptığınızda sizi asla yarı yolda bırakmayacak olan klasik gömlekleri takım elbisenin içinde kullanabileceğiniz gibi, bir yaz akşamı dışarı çıkarken daha spor bir kombininizde de tercih edebilirsiniz. Erkek gömlek modelleri arasında en gözde modellerden biri olan klasik gömlekler, Hatemoğlu’nda sizi bekliyor. 

2- Slim Fit Gömlek

Üste oturan bir gömlek çeşidi olan slim fit gömlekler, fit, ince ve uzun vücut sahiplerinin hiç düşünmeden tercih edebilecekleri bir gömlek çeşididir. Bedene oturduğu için genel olarak göbekli erkeklerin kaçınması gereken bir model olan slim fit gömlekler, kullanıldığı yere bağlı olarak sportif durabileceği gibi, kişiye resmi bir hava da katabilir. İster günlük kombinlerinizde, ister iş hayatınızda tercih edebileceğiniz slim fit gömleklerle şıklığınıza şıklık ekleyeceksiniz.

3- Hakim Yaka Gömlek

Günlük hayatınızda hiç düşünmeden tercih edebileceğiniz hakim yaka gömlekler “smart casual” olarak adlandırılan giyim tarzının önemli parçalarından biridir. Dışa kıvrımı bulunmayan kısa dik yakalarıyla sportif bir imaja sahip olmanızı sağlayacak hakim yaka gömlekleri farklı kombinlerinize dahil ederek değişik tarzlar elde edebilirsiniz. Hakim yaka gömlekler, özellikle keten takım elbiseler ve keten pantolonlarla kombinlendiği zaman oldukça hoş bir görünüm ortaya koymaktadır. Yaz aylarında şile bezinden yapılmış hakim yaka gömlekler tercih ederek hem serin hem de şık kalabilirsiniz. 

4- Kısa Kollu Gömlek

Bazı kişiler tarafından önyargı ile yaklaşılan kısa kollu gömlekler doğru bir şekilde kombinlendiklerinde oldukça şık ve iddialı bir görünüm ortaya koyabilirler. Özellikle yaz aylarında keten şortlar ve tekne ayakkabıları ya da espadrillerle kombinleyebileceğiniz bu gömlekler sayesinde girdiğiniz her ortamda bakışları üzerinize toplayacaksınız. Ayrıca, kısa kollu gömlekleri vücut tipinize uygun olarak ister slim fit ister klasik model tercih edebilirsiniz. Bunun dışında, kısa kollu gömlekleri daha spor bir tarz yakalamak için düğmelerini açık bırakarak ve içine farklı bir tişört giyerek de kombinleyebilirsiniz.

Hatemoğlu’nda, şıklık yarışında ilk sırada yer almanıza yardımcı olacak birbirinden farklı gömlek modelleri yer almaktadır. Herkesin giyim tarzı ve vücut tipi farklı olduğu için, yüzlerce gömlek çeşidimiz arasından kendinize ve tarzınıza en uygun olan gömlek modelini seçmek size kalmış. Fakat hangi gömleği seçerseniz seçin, Hatemoğlu’nun gömlekleriyle kalite, konfor ve şıklığı bir arada bulacağınıza emin olun. 

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.