2020 Sonbahar/Kış Erkek Ayakkabı Modası

18 Ağustos 2020
2020 Sonbahar/Kış Erkek Ayakkabı Modası

Yine yaz mevsiminin sonuna geldik ve heyecan dolu bir sonbahar ve komforlu bir kış bizi bekliyor. Sonbahar ve kış aylarında genel olarak şehre geri dönüş ve bununla birlikte şıklık yarışı da başlar. Özellikle soğuk aylarda kombininizi tamamlayacak en büyük ve en önemli ögelerden biri de ayakkabılarınızdır. Peki, 2020 sonbahar/kış sezonunun öne çıkan ayakkabı modelleri nelerdir? 96 yıllık geçmişi ve bilgisiyle, Hatemoğlu, bu sezonun en gözde erkek ayakkabı modellerini sizin için derledi.



1- Gönüllere Taht Kurmuş Klasik Oxford Model

Geçmişten günümüze, şıklığıyla dillere nam salmış klasik Oxford model, 2020 sonbahar/kış sezonunda da gönüllerin birincisi. İster klasik takım elbise kombinleriniz olsun, ister spor kot pantolon gömlek kombinleriniz; Oxford model her zaman şıklığınızı tamamlamanıza yardımcı olurken her türlü stile de kolaylıkla uyum sağlayabiliyor. Hatemoğlu’nda tam da aradığınız Oxford modelini bulabileceksiniz. Rugan, mat deri, siyah, kahverengi, bordo ve çok daha fazla Oxford ayakkabı modeli sunan Hatemoğlu’nda kombininizi ve şıklığınızı tamamlayacak hayallerinizdeki Oxford’u bulacaksınız.




2- Şıklığı Bir Tık İleri Taşıyan Loafer 

Aradığınız ister ofis şıklığı olsun, ister vintage bir görünüm, ister modern kombininize bitirici bir dokunuş… Kumaş pantolon, trençkot ya da boğazlı kazak, tercihiniz ne olursa olsun, kombininizi loaferla tamamlayabilirsiniz. Yıllardır olduğu gibi, bu sezon da loafer ayakkabılar şıklığınızı tamamlamak konusunda ısrarcı. Mutlaka loafer ürünlere göz atın!

3- Cesur Bir Görünüm İçin Çöl Botları

Son yıllarda kıyafet seçiminde spor ürünlere olan rağbetin artmasıyla hepimiz dolaplarımızda değişikliğe gitmeye başladık. Bu spor görünümlü ürünlerden biri de desert bot olarak da geçen çöl botları. Cesur, göz alıcı ve vahşi bir görünüme sahip çöl botları, sadece spor kombinleriniz için değil, klasik kombinleriniz için de oldukça tamamlayıcı bir havaya sahip. Her türlü kombininizde kullanabilceğiniz çöl botlarıyla dikkatleri üzerinize toplayacak, gittiğiniz her yerde ilgi odağı olacaksınız.

 

4- Karizmatik ve Sade Bir Dokunuş: Chelsea Botlar

Botlar kış aylarının vazgeçilmezidir. Özellikle süet ve deri Chelsea bot modeli kış aylarında oldukça tercih edilmektedir. Chelsea botlar, kış aylarının en şık kombin tamamlayıcı ögelerinden biridir. 2020 sonbahar/kış erkek modasında da Chelsea botlar yine dikkat çekmektedir. Hem klasik hem de günlük kombinlerinize uyarlayabileceğinz Chelsea botlar her zaman şık ve vazgeçilmez bir tercihtir.

5- Göz Alıcı Bir Şıklık: Brogue

Oxford modelin delikli versiyonu olarak da bilinen Brogue model ayakkabılar, klasik kombinlerinizi başka bir boyuta taşırken, modern kombinlerinize de göz alıcı bir hava katacak. Çok eski zamanlardan beri var olan Brogue model, günümüzde de erkek modasının önemli parçalarından biridir. Eğer daha resmi bir görüntü istiyorsanız, daha az işlenmiş Brogue modelleri tercih edebilirsiniz.

2020 sonbahar/kış erkek ayakkabı modası çok fazla ve birbirinden şık seçeneklerle dolu. Hatemoğlu da bu seçenekleri yine size sunmakta ve şıklığınıza şıklık katmakta ısrarcı.

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.